tirsdag 5. juni 2012

Vi feirer og gratulerer vinnerne!

Det er fantastisk å kunne glede andre - og vi har gledet oss til å kunne annonsere vinnerene av vår uformelle konkurranse; "Vi feirer, du får premien!"



Hvis du ikke husker hva premien var, gjentar vi det her;
En heldig vinner får frisørtime med styling / oppsett og make-up, til en total verdi av kr 1300,- og en heldig vinner får spesialbehandling hudpleie, med Caviar Delux Intensiv Mask som er tilpasset alle hudtyper, og vi inkluderer også farging av bryn og vipper, til total verdi kr 1600,-


Så hvem er de to heldige vinnerene?


Den første vi plukket ut, er en alenemor som trenger en avveksling i en tøff hverdag. Hun er blitt nominert av sin gode og snille venninne, Camilla, som sier blant annet dette om vedkommede; "Hun er utrolig omtenksom - og får desverre ikke mye tid til seg selv". Camilla har lovet å sitte barnevakt, så vedkommede får denne herlige kvalitetstiden bare for seg selv!

Vinneren av frisørtime med styling 
går til Ronja!



Den neste vinneren, er en som for 4 år siden fikk store ryggproblemer. Hun har til tross for mye smerter gjennomført skolegang, i tillegg til å ha tid til både hund og mann. Hun har alltid et smil på lur og stiller alltid opp for alle rundt seg. Solveig har omtenksomt nominerte sin søster - og forhåpentligvis er dette akkurat hva vedkommede trenger nå.

Hudpleie med spesialbehandling 
går til Marianne!





Vi gratulerer begge vinnerene
- og takker samtidig alle for at dere ble med i konkurransen!


 




Pin It

1 kommentar:

  1. Hei,

    Bare lurte på når dere kontakter Ronja jeg? Jeg skal flytte til England og håper jo derfor at Ronja kan få premien sin før jeg reiser.
    Er trossalt jeg som skal passe ungen som det står der, hehe :)

    Takk for svar!

    Mvh Camilla

    SvarSlett