fredag 29. juni 2012

Hvor ofte renser DU huden din?

I sommersesongen utsettes huden for en rekke påkjenninger.  Du er kanskje på stranden om dagen, middagen inntas i parken foran engangsgrillen. På kvelden møtes venner på kafeen eller favoritt utestedet. Huden utsettes for saltvann, sterk sol, røyk fra grill, ute på byen blir man varm og klam - alt dette påvirker huden.


Om du lurer på om du bør rense huden hver dag eller om det holder å rense en gang i uken, så mener vi at huden bør renses hver dag - både om morgen og kveld. Få det inn som en god rutine likegodt først som sist.

Etter at huden har blitt renset tar du på et egnet serum til din hud. Se litt ann når du foretrekker å bruke det; morgen/kveld? Når serum er blitt påført smører du med dag- evt nattkrem, alt etter som når du velger å bruke det.

Øyekrem burde du bruke hver dag for å forebygge aldringstegn og blå/grå ringer under øynene.

Ønsker du en hud som ser sund og frisk ut, kan det være lurt å peele 2-3 ganger i uken. Peeling er med på å hjelpe huden å redusere porer og er med på å fjerne døde hudseller.

Når du har peelet, legg på en maske for å gi huden litt ekstra pleie, det være seg for å gi huden fukt, rense porer, anti-aging, det finnes masker for enhver hudtype og til hvert behov der ute. Masken kan være på huden 15-20 minutter, andre masker kan benyttes om natten og soves med. Vask av med vann etterpå - benytt dag/nattkrem til slutt.

Et sommertips på slutten; Når du bruker solkrem, bruk solkremen under dagkremen!

Vil du ha en hud som ser frisk ut og holder seg ung? 
Et god start er å følge disse enkle stegene!

Trenger du tips og råd om din hud? 
Nøl ikke med å kontakte oss



Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar