mandag 6. august 2012

Vasker du håret ditt for mye?

Visste du at å vaske håret hver dag ikke er bra for håret eller hodebunnen din?

Jo mer du vasker håret, jo mer talg vil hodebunnen produsere og dermed gjøre håret fett. Vasker du håret ofte blir håret vant til dette og blir derfor fortere ”skittent”.

For å komme ut av den onde sirkelen bør man begynne vaske håret hver 3-4 dag og eventuelt bruke tørrshampo den siste dagen.


Selvom du kanskje vil føle at håret er urent de første ukene, er det ikke skittent. Å skylle håret ditt med vann innimellom, istedet for full shamponering, er godt for håret ditt.

Vil du gi håret ditt sin naturlige glans tilbake, ha et sunt hår og en talgfri hodebunn? 

Prøv Redkens Powder Fresh 01 tørrshampo for å gi håret den rene følelsen. Tørrshampo kan brukes for at du ikke skal føle at håret er skittent mellom hårvask. Merk; Tørrshampo er ikke en permanent løsning for å få hodebunnen til å slutte å produsere talg, men det hjelper til å suge opp olje og fettstoffer fra hår og hodebunn. Håret virker dermed rent den dagen du tar det i, og gir en nyvasket følelse.

Å få håret til å normalisere seg, tar ca 3-4 uker. Håret og hodebunnen vil sakte, men sikkert, bli bedre og ikke føles uttørket, sensitivt eller fett.

Når håret har normalisert seg vil det ikke lenger overprodusere talg.  

Hvor ofte vasker du håret? Har du testet tørrshampo?

 



Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar