onsdag 15. august 2012

Er salongprodukter bedre enn butikkprodukter?

Det er stor forskjell på produktene du kjøper hos din hud- og hårpleiesalong og de produktene du kjøper i din dagligvare. Forskjellene er ikke bare pris, men også i forhold til kvaliten, og det fikk vi lyst til å blogge litt om i dag!

Redken


Frisør
Ingrediensene som er i Redken-produktene, som vi selger i våre butikker, går inn i dybden i håret og gir fuktighet, proteiner m.m. Redken har produkter for enhver hårtype, så her kan du spørre seg frem for å finne det produket ditt hår trenger.

Forskjellen fra hårprodukter som kjøpes i vanlige dagligvarebutikker, er at disse ofte kun legger seg utenpå håret, og hjelper akkurat der og da, men ikke i lengden. Grunnen til at man selger disse produktene billigere enn produktene man kjøper hos f.eks. din frisør, er at oljene som brukes i produktene er billigere og i tillegg er det tilsatt silikon.

Redken er mer pleiende og mer skånsomt for håret, og produktene har bedre virkning i lengden. Man trenger mindre mengde av produktet enn butikkproduktene, og dermed sparer man også miljøet og er mer miljøvennlig.

Stylingprodukter som f.eks. hårvoks er lettere å vaske bort, i tillegg til at de ikke tetter igjen hårsekkene i hodebunnen. Butikkprodukter kan føre til flass og tørr hodebunn, og håret vokser dårligere ettersom produktene kan tette igjen hodebunnen og det igjen fører til at håret ikke får luft.

Creative Commons
Hudpleie

Hudpleieproduktene vi selger i salongene våre, har mer aktive ingredienser i seg, noe som betyr at  de vil gå inn i hudens øverste hudlag. Til sammenligning vil butikkproduktene bli liggende utenpå og og gi en virkning der og da, men dette vil ikke ha langvarig virkning.

Produktinnholdet i produktuene du kjøper på hudpleiesalonger, er oftest laget av planteoljer, ekstrakter og ingredienser som er laget av legeindustrien etter å ha gått gjennom nøye tester.

Butikkprodukter er oftere rimeligere i pris da de, akkurat som hårproduktene, bruker billigere ingredienser. Dette gjør at man kan selge et produkt som giri deg følelsen av et tilsvarende produkt som du finner hos hudpleiesalongene, men har virkninger som kan gjøre mer skade enn å gi pleie til din hud.

For å finne de rette produktene til din hud, anbefaler vi å ta en uformell prat med din hud- og hårpleiesalong. 

Våre salonger kan du finner du her på vår Råh hjemmeside 
- vi håper også du følger bloggen videre for flere tips og råd.

Er det noe du vil vi skal skrive om?
Legg igjen en kommentar, davel!




Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar