tirsdag 22. mai 2012

Strålende vær og fine hårfrisyrer!

Nå er endelig solen og sommervarmen kommet til store deler av landet! Alle våre salonger befinner seg på østlandet, og vi har virkelig ingenting å utsette på været akkurat i disse dager! Det er ingen tvil; vi i RÅH elsker sol og sommer!

I dag vil vi gi dere noen tips på hva slags hårfrisyre som er mest populært akkurat nå for tiden - kanskje du blir inspirert til å prøve noe nytt for sommerens fine, late og varme dager?


Bildet er lånt fra Bellasugar.com

En stor trend vi kommer til å se under vår og sommer er den såkalte wet-looken. Den så vi på Oslo Fashion Week og på mange visninger rundt om i verden. Wetlook frisyrene kan man ha på mange  måter. En variant er ”backslick”, som man får ved å gre igjennom håret med for eksempel Redkens Acrylic Shape 15 for både glans og hold.

Du kan også bruke den for at få frem en rufsete wet-look med enten krøller eller bølger, alt i forhold til hva som kler ditt hår og din hårtype. Blander du Acrylic Shape med litt vann, får du frem den perfekte wet- looken.

Du kan også feste håret i en løs og rufsete lav eller høy hestehale;

Bildet har vi lånt fra Focus on style

Foto: Getty Images


Vil du ha noe mer naturlig kan du bruke en rettetang eller krølletang for å lage litt bølger. Passer til de aller fleste tilfeller og anledninger. Du kan enten ha håret helt løst eller feste alt på en side.

Svinekam og fletter er noe som de fleste kan ha, alle med langt hår eller om du ev. bruker løshår. Gå for en mer rufsete svinekam da kan den brukes til både fest og jobb.

Bildet har vi lånt fra Google og vi fant det på h2

Fletter har vi sett en stund nå og den moten bare fortsetter å være populær. Det som er supert med fletter, er at du kan ha de på en rekke måter. Enten fransk flette som er lett å lage med løshår hvis du ikke har nok hår, eller stramme eller løse fletter som du fester med en strikk. Prøv deg fram med flettingen, det finnes uendelige muligheter.

Bildet er lånt fra Bellasugar.com


Tradisjonell flette, fransk flette, wetlook -
eller kanskje en kombinasjon av alle tre?


Hvilken variant er din favoritt? 




Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar