tirsdag 27. mars 2012

Velkommen til vår nye RÅH blogg!

Det er med stor glede og fulle av forventninger og spenning vi kan presentere vår nye RÅH-blogg!

Her kommer vi til å legget ut tips og råd som du forhåpentligvis kan nyte godt av. Veldig mange flinke folk jobber hos oss, med kompetanse innen hår, hud, sminke og mye annet - og den kompetansen har vi lyst til å la dere ta del i her på bloggen.

Vi håper å kanskje klare og bryte ned noen myter, gi dere sminktetips, hårtips, skrive om produkter - ja, dele alt dere måtte ønske innen skjønnhet, hudpleie, hår og trender innenfor dette. 

Høres det interessant ut, synes dere?


Våre frisør og hudpleiesalonger som har fokus på å gi våre kunder det nyeste og beste av behandling i en god og avslappet atmosfære. Filosofien vår er å holde fokus på kundens behov og ha god kunnskap om våre produkter og tjenester.

I våre frisørsalonger kan vi tilby alt innen frisørfaget, som fargeteknikker, hairextentions, pynting av brud og selvfølgelig dame- og herreklipp, i tillegg til mye, mye mer. Vi kan også tilby alt fra ansiktsbehandling, massasje og hudpleie, til for eksempel brasiliansk bikini.

For oss er det svært viktig å være oppdatert på nye produkter og behandlinger innen vårt fagområde. Den største inspirasjonen og nytenking får vi ved deltakelse på kurs både innenlands og utenlands - og på slike turer tenkte vi å blogge litt, slik at dere også får "være med".
 



Vi gleder oss til å høre hva dere syns om bloggen vår!
 



Pin It

1 kommentar: